четвер, 18 жовтня 2018 р.

Участь у Всеукраїнському семінарі

 16 жовтня 2018 року у м.Києві, в готелі "Президент", відбувся Всеукраїнський семінар "Лідерство і менеджмент змін у шкільній реформі".
Семінар об'єднав педагогів,які  здійснюють пілотне впровадження стандартів Нової українсьої школи.
Метою семінару було обговорення актуальних проблем управління школою в умовах реформування освіти та визначення шляхів їх розв'язання з урахуванням міжнародного досвіду.Активним учасником семінару стала  заступник директора Сокальського ліцею №3  Наталія Нестерук.

Перед учасниками семінару виступили заступник Міністра освіти і науки України Павло Хобзей, заступник директора інституту модернізацї освіти Роман Шиян, посол Австрії Герміне Поппеллер, керівник відділу Культур Контакт Австрії Моніка Мотт,  директор Всеукраїнського фонду "Крок за кроком" Софій Наталія, керівник проекту "Фінська підтримка реформи української школи" Арто Ваатохарі та ін. Надзвичайно цікавими були круглі столи з обговоренням проблемних питань, воркшопи з таких тем: "Підходи до оцінювання компетентностей учнів",  "Впровадження навчальних модулів з інтегрованого курсу української мови", "Конструювання інтегрованого заняття на основі модельної навчальної програми".

Немає коментарів:

Дописати коментар