четвер, 30 березня 2023 р.

Участь в обласному семінарі з впровадження НУШ в 6 класах пілотних закладів освіти Львівської області

30 березня  2023 року педагоги Сокальського ліцею №3 ( Мигаль С.Г., Мигаль М.П.,Яроцька М.П.)  взяли участь в обласному семінарі  "Здобутки і проблеми впровадження НУШ у 6 класах пілотних закладів освіти Львівщини". 
   З вітальним словом до учасників семінару звернулися Сергій Пазюк, заступник директора з науково-педагогічної роботи, старший викладач кафедри освітньої політики КЗ ЛОР «Львівський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти», регіональний координатор впровадження НУШ, та Марія Барна, завідувачка кабінету впровадження НУШ і моніторингу, кандидатка педагогічних наук.
    За оцінкою педагогів зустріч була конструктивною, відкритою в обговореннях проблем та представленнях власних напрацювань навчально-методичного забезпечення.
    Вчитель математики Яроцька М.П.виконувала практичну роботу з добору/складання тестових завдань у розрізі груп загальних результатів для тематичної діагностувальної роботи «Раціональні числа та дії над ними».
     Вчителі української мови Мигаль С.Г. та Мигаль М.П.обмінялися думками з вчителями про здобутки  і проблеми з питань планування та оцінювання різних видів робіт у розрізі ГЗР  (аудіювання, говоріння, читання, письмо), обговорили орієнтовні зразки діагностувальних робіт тестового характеру з української мови.
  Дякуємо за організацію зустрічі педагогам Львівського ліцею №66.

Немає коментарів:

Дописати коментар