вівторок, 4 квітня 2023 р.

Продовжуємо рух на шляху до створення профільного академічного ліцею!!!

 

Разом з Департаментом освіти і науки Львівської ОДА та Львівським обласним інститутом післядипломної педагогічної освіти,  Червоноградською районною державною адміністрацією працюємо над реалізацією проєкту «Оцінювання якості освітнього середовища: е-інструментарій виміру показників у 2023 році».

З 18 по 28 квітня в Сокальському ліцеї №3, який планує надавати профільну освіту по трьох академічних профілях,проходитиме анкетування в е-форматі педагогічних працівників, учнів 5-х, 9-х та 11-х класів, а також батьків (опікунів) цих учнів.
Для педагогів, залучених до організації та проведення цього дослідження, сьогодні розпочали навчання за програмою спецкурсу «Організація опитувань у закладах загальної середньої освіти з використанням анкет у е-форматі».
Заступник директора Наталія Нестерук ,психолог Зоряна Нелюбіна,педагог-організатор Андрій Магєра та вчитель інформатики Мар'яна Штикало проходили курси підвищення кваліфікації педагогічних працівників, спікерами яких були: заступник директора Львівського обласного Будинку вчителя Roman Pastushenko та методистка кабінету «Центр внутрішнього забезпечення якості освіти» ЛОІППО Галина Занік.


Немає коментарів:

Дописати коментар